Чотири мільйони для дитячих сердець

6 грудня 2018 року YPO Kiev Chapter, юридична компанія "Алєксєєв, Боярчуков та партнери" у співпраці з ініціативною групою бізнесменів, представниками Національного Інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова та Українською Біржею Благодійності провели третю щорічну благодійну гала-вечерю Charity Hearts Evening. Метою проекту є допомога дітям з вродженими вадами серця. Зібрані кошти підуть на придбання імплантів для ендоваскулярних операцій при дефектах міжпередсердної та міжшлуночкової перегородки, відкритій артеріальній протоці та інших вадах. Адже ціна ендоваскулярного імпланта може доходити до 100 000 гривень та навіть перевищувати цю суму - зовсім непідйомну для більшості українських родин.

Програма вечора була цікава та насичена. Ведучі Григорій Решетнік та Марися Горобець не давали гостям засумувати. Максим Бахматов перетворив благодійний аукціон на запальне шоу. На аукціон були виставлені як пам'ятні речі українських спортсменів, так і ексклюзивні витвори мистецтва. Справжнім подарунком для гостей вечора став виступ Злати Огнєвіч.

Завжди готові допомогти дитячим серцям

Від серця до сердець маленьких дітей

Минулого року загальна сума зборів склала 2 393 306 грн, і 32 малюка отримали в подарунок здорові серця. Цього року встановлено новий рекорд: 4 183 566 гривень! Це значить, що більше п'ятидесяти дітей отримають таку необхідну їм допомогу.

 

Важлива інформація для пацієнтів

Інформаційний лист

Інфекційний ендокардит

Ми спеціалізуємося на лікуванні серця сучасним методом із застосуванням кращих технологій

Більше 300 імплантацій оклюдерів, стентів і спіралей щорічно

Найбільша кількість операцій серед кардіоцентрів України

Дивитися статистику

Що таке ендоваскулярна хірургія?