Запрошуємо на Всеукраїнський з'їзд дитячих кардіологів

Запрошуємо на Всеукраїнський з'їзд дитячих кардіологів

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас на Всеукраїнський з'їзд дитячих кардіологів, що відбудеться 23-24 квітня 2015 року у Києві. На конференції фахівцями інституту Амосова, фахівцями інституту ПАГ, а також європейськими кардіологами будуть висвітлені актуальні питання дитячої кардіології, кардіохірургії і сучасних методів діагностики вроджених вад серця. Заплановані прямі відеотрансляції з рентген-операційної. Запрошуємо дитячих кардіологів, спеціалістів УЗД та лікарів суміжних спеціальностей.

Програма конференції  (завантажити)

Інформаційний лист-запрошення  (завантажити)

Організатор з'їзду

Національна академія медичних наук України, ДУ НАЦІОНАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ ХІРУРГІЇ імені М.М.Амосова, Україна, 03110, м.Київ, вул. Амосова, 6, Тел./факс: (044) 275-43-22, 275-10-04 http://amosovinstitute.org.ua/

Місце проведення конференції

Готельно-ресторанний комплекс"Козацький стан", м. Київ, Бориспільське шосе, 18 км. Участь у конференції, харчування, а також проживання (для представників з інших міст) забезпечується організаторами конференції. Розміщення в готелі "Козацький стан" по дві людини в двомісних номерах, готель заброньовано з 6:00 23 квітня до 12:00 24 квітня.

Як дістатися

10 хвилин пішки (карта) від Харківської площі, ст. метро "Бориспільська". Біля виходу з метро (орієнтир - висока скляна будівля з надписом "Pegas"(подивитись) на відвідувачів конференції буде чекати зустрічаючий з табличкою "Всеукраїнський з'їзд дитячих кардіологів". Контактний телефон зустрічаючого +380507036111, +380676898896.

Для участі в конференції

Телефонуйте (044) 2756148, або відправляйте заявки на email occluder.com.ua@gmail.com. Слідкуйте за новинами на http://occluder.com.ua/

Важлива інформація для пацієнтів

Інформаційний лист

Інфекційний ендокардит

Ми спеціалізуємося на лікуванні серця сучасним методом із застосуванням кращих технологій

Більше 300 імплантацій оклюдерів, стентів і спіралей щорічно

Найбільша кількість операцій серед кардіоцентрів України

Дивитися статистику

Що таке ендоваскулярна хірургія?